Slecht Zicht

Goed zicht in uw auto!

De dagen worden korter, het gure herfstweer komt eraan. Het is van essentieel belang dat u goed zicht hebt in de auto én dat andere weggebruikers u goed kunnen zien. Goed werkende verlichting en ruitenwissers zijn belangrijk voor uw veiligheid en dat van andere weggebruikers. Beslagen ruiten kunnen worden ontwasemd met een goed werkende airco.

Ruitenwissers:

Ruitenwissers zijn een belangrijk onderdeel op iedere auto. Ze houden de ruiten schoon, zodat we in alle omstandigheden in ieder geval nog iets kunnen zien. Tenminste, dat is de bedoeling.

Wanneer uw ruitenwissers overdreven veel geluid maken of strepen trekken wordt het aangeraden om uw ruitenwissers te vervangen.

Kom bij ons langs of maak (online) een afspraak!

Verlichting:

Uw autoverlichting zorgt dat u iets ziet, maar ook dat u onderweg gezien wordt. U kunt eenvoudig zelf controleren of de verlichting van uw auto goed werkt.

Een kapotte koplamp vermindert niet alleen uw eigen zicht, maar maakt u ook minder zichtbaar voor uw medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kunt u uw intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel u het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer u het nodig heeft.

Blijf niet doorrijden met een kapotte lamp maar kom langs en wij zorgen dat u weer zichtbaar bent in het verkeer!

Airco:

Zowel 's zomers als 's winters blaast de airconditioning zeer droge lucht in uw auto. Maak hier gebruik van als u uw ruiten wilt ontwasemen! Het is sowieso verstandig om, ook in de winter, de airco minstens tweemaal per maand in te schakelen. Zo voorkomt u dat het systeem uitdroogt of muf gaat ruiken. 

Problemen met uw airco? Kom bij ons langs of maak een afspraak en wij helpen u verder!