Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3 op basis van 18 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Cornelie Eerbeek
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Top service, vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar.
10
Paul Dieren
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Altijd goed en correct geholpen. Als het moet ook dezelfde dag nog!
10
Koos de Ruijter Dieren
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Sinds enkele jaren heb ik mijn auto (eerst een Seat Ibiza en nu een Nissan Note) in onderhoud bij Van Oort. Ik ben heel tevreden met de kennis en kwaliteit van de monteurs en mocht je tussentijds een kleinigheid hebt aan de auto, dan kun je zonder afspraak altijd bij ze terecht!
2
A Dieren
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 4
Auto startte ongeveer 2 dagen na aankoop al niet meer. Sta je daar gestrand in een ander land, moet je ANWB bellen, 2 keer laten slepen naar een andere garage om het ding na te kijken, nog meer kosten, terwijl de kinderen 4 uur in totaal per dag naar school en terug mogen reizen met het schamele openbaar vervoer in de regio. Van Oort reageert niet op de e-mails, ze nemen geen verantwoordelijkheid; zodra de wagen de drempel over is, lijkt het hun zorg niet meet te zijn. Teleurstellend, lijkt een vriendelijke man aan de balie. Hoop dat ze nog wat fatsoen tonen en de kosten gaan compenseren, want er is nu erg veel tijd overheen gegaan.
10
Johan Dieren
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Ik kom al jaren bij deze mensen , je wordt hier goed geholpen ,heb je problemen ,bv wij waren in Duitsland ,kregen problemen met de auto auto v Oort gebeld ondernam gelijk actie ! Probeerde eerst via een Duitse garage iets te regelen . Dat ging niet, de eigenaar kwam zelf naar Lutz haalde onze auto op ,wij kregen zijn auto en konden de vakantie verder afmaken ! J.Pothof Dieren
8
Rob Dieren
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 7
Ik ben al jaren klant bij deze garage. Goede service, eerlijk bedrijf. Vind het prettig dat het een klein bedrijf is. Hierdoor korte lijnen. Ik raad deze garage zeker aan.
1
H W Apeldoorn
Service 1
Deskundigheid 1
Prijs / kwaliteit 1
Drama\'s! Koppeling + versnellingsbak revisie laten reviseren. Factuur ruim E2500. Na 4x terug te zijn geweest wordt er gewoon verteld dat er geen probleem is omdat het niet door hen geconstateerd is. Vervolgens maar naar AutoFirst Apeldoorn. Deze hebben de versnellingsbak wederom gedemonteerd en hier blijken de problemen aan het licht te komen. Het massavliegwiel valt in delen uit de bak! Verkeerde montage en ws verkeerd materiaal verwerkt. Van Oort geeft niet thuis. Geen garantie, geen service. Wel een finale brekening na met hierin oa 3 uur proefrijden genoemd. Diverse zaken die nooit werden uitgevoerd staan gefactureerd. Buiten het feit dat deze rekening garantie had moeten zijn is oplichting de enige conclusie. U bent gewaarschuwd!!!!
8,7
Arian Reugebrink Brummen
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
9,7
Peter Jansen Dieren
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Storing in de auto Snel geholpen super !!
9,7
Peter Jansen Dieren
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Storing in de auto Snel geholpen super !!
laden...